Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Drugstore Kft.
Cím:
1045 Budapest, Pozsonyi utca 19.
Telefon:
+3616107596
Áruház neve:
Gyógyszer kiszállítás Budapesten 3 órán belül
Adószám:
22717814-2-42
Kapcsolattartó neve:
Ügyfélszolgálat
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3616107596
Kapcsolattartó e-mail címe:
office [kukac] gyogyszertar.hu
Szállítás
Futárszolgálattal Budapesten belül 3 órán belül
Hétköznap, 3 órán belüli kiszállítást kizárólag Budapest közigazgatási határain belül vállaljuk.

Kiszállításunk hétköznap reggel 9 órakor indul és 18 óráig leadott rendelések 3 órán belüli kiszállítását vállaljuk. 18 óra és reggel 9 óra között leadott rendelések kiszállítása reggel 9 órakor indul.

Az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló 44/2004. (IV. 28.) ESzCsM rendelet értelmében gyógyszer 14 éven aluli személynek nem adható ki. Amennyiben ilyen készítményt vásárol áruházunkból, úgy az Ön akadályoztatása esetén a csomag átvételére egy írásbeli meghatalmazással rendelkező 14 év feletti személy jogosult, aki személyi igazolvánnyal köteles bizonyítani jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra.

Házhozszállításnál a futár mobiltelefonon tájékoztatja a megrendelőt a várható kézbesítési időről, a kézbesítés napjának reggelén.
Szállítási költség: 990 Ft
Fizetés
Bankkártyás fizetés
OTP SIMPLEPAY BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI FOLYAMAT

Vásárlás során a SimplePay felületén fizetheti ki a rendelését. A fizetés közvetlenül az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI FOLYAMATA

A Simple fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva juthat el a termék vételárának kifizetéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát.

Melyek a tranzakció lépései?

A „Rendelés leadása” gombra kattintva átirányít a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindul a tranzakció.
A kártyaadatok megadását követően kérünk, ellenőrizze az adatok helyességét.
A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítják az oldalunkra.

Elfogadom, hogy a DrugStore Patika Kft. (1151 Budapest, Fő út 62.) által a dermoexpressz.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
simplepay_hu_v2
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet